Lezingen

Overzicht van outdoor lezingen, trainingen en wandelingen van Rineke:

Alle lezingen, trainingen en cursussen vinden plaats op Heerlijk Westerwolds Land. Waar kan ik het verhaal over voeding, gezondheid, de bodem en alles wat de natuur te bieden heeft beter doen dan gewoon buiten, op het land? En is het niet leuk om het eten dat je voorgeschoteld krijgt in levende lijve te 'ontmoeten' op het land? Ik vertel je heel graag over de innige relatie tussen jouw gezondheid en die van ons voedsel, de bodem, de natuur en het milieu. Mijn passie is om jou te inspireren om de kracht van eerlijk, onbewerkt, divers op je bord te toveren. Zodat jouw gezondheid daar optimaal bij gebaat is. En als jij voor jouw gezondheid gaat, dan ga je automatisch voor de gezondheid van de aarde en alles wat erop leeft. 

Outdoortraining Mooi Eten | Mooi Leven

Twee dagen op Heerlijk Westerwolds Land 

Heb jij de verantwoordelijkheid over iemand anders’ bord? Bijvoorbeeld omdat je leidinggevende bent in een cateringbedrijf, zorginstelling, school, bedrijf? Wil jij de gezondheid en welzijn van jouw medewerkers, collega’s, gasten, klanten op de eerste plaats zetten? En, samen met andere enthousiastelingen, via mes en vork een shift maken naar gezondheid van mens en aarde?

Klik hier voor meer informatie. 

Nieuwe data worden altijd vermeld in de nieuwsbrief. Klik hier om u daarvoor aan te melden.

Voor complementaire & reguliere gezondheidsadviseurs

Momenteel staan er geen nieuwe data gepland op Heerlijk Westerwolds Land. Wel kunt u een training van Rineke volgen bij Thermen Retraits. De eersten staan gepland op:

  • 27 oktober 2023 in Thermen Bussloo: Alles draait om je (stress)hormonen.
  • 10 maart 2023 in Thermen Bad Nieuweschans: Alles draait om je (stress)hormonen.
  • 2023: Indoor Mooi Eten | Mooi Leven trainingen bij Thermen: Bij Thermen Bad Nieuweschans verzorgt Rineke de vijfdaagse training samen met andere professionals zoals wandelcoach Eltjo Glazenburg, mindfullnesscoach Anita Paradijs en Margot Faber. Je overnacht in het luxe hotel van Thermen. Voor 2023 staan er 4 weken gepland. Klik hier voor meer informatie.

Een wandeling, dag of training met je eigen groep?

Wil je dat we voor jouw eigen groep/bedrijf een lezing/training of wandeling op maat organiseren? Dat doen we graag. Informeer naar de mogelijkheden en thema's via info@rinekedijkinga.nl. Minimale groepsgrootte voor trainingen/lezingen op maat is 12 personen.

Outdoor trainingslocatie Heerlijk Westerwolds Land

We zijn de hele dag buiten tijdens een training, ofwel in de tent ofwel op het land. Ook lunchen doen we op het land. Neem dus altijd wat extra kleding mee. We werken met kleine groepen. Mocht het weer het onverhoopt niet toelaten, dan kunnen we alsnog naar binnen. Dan zal de inhoud van de training via een Powerpoint getoond worden.

De dokter van de toekomst zal geen medicijnen meer geven, maar zal zijn patiënten interesseren voor de zorg voor het menselijk lichaam, voor voeding en voor de oorzaak en de preventie van ziekte.

Thomas Edison, 1847

De mens heeft het web des levens niet geschapen, hij is niet meer dan een draadje ervan. Alles wat hij het web aandoet, doet hij zichzelf aan.

Wijsheid Cree Indianen