Blog van Rineke Dijkinga

Nieuwe naam en nieuwe huisstijl voor à la Rineke

Nieuwe naam en nieuwe huisstijl voor à la Rineke

28 april 2018 Arien de Korte 863

Per 1 mei krijgen de à la Rineke-producten een nieuw jasje. Een nieuwe naam, een nieuwe huisstijl, maar wel dezelfde passie: échte voeding van PUUR Rineke.

Samenwerking met New Care Supplements

Samenwerking met New Care Supplements

27 april 2018 Arien de Korte 1282

Om onze klanten meer aandacht te kunnen geven en het aantal verkooppunten uit te breiden, werken we vanaf mei samen met een distributeur: New Care Supplements BV uit Waalwijk. Hoe­wel de voedingssupplementen van New Care en de producten van PUUR Rineke op het eerste gezicht misschien geen duide­lijke connectie lijken te hebben, is die er wel degelijk.

Patat & Pavlov over leven met alzheimer

11 maart 2018 Rineke Dijkinga 2073

Toen ik een paar jaar geleden begon met boeken schrijven, ben ik ook mijn eigen uitgeverij gestart. Tot nu toe gaf Rineke Dijkinga Books alleen mijn eigen boeken uit, maar sinds maart 2018 is daar verandering in gekomen. Bij de start van de Week van Zorg en Welzijn verscheen namelijk Patat & Pavlov, het debuut van Gerdien Breimer, ook bekend als Breimschrijft.

Kun je wel gezond zijn zonder visolie?

3 maart 2018 Rineke Dijkinga 7185

Omdat ik zo veel vragen, en vooral verdrietige reacties van vegetariërs, kreeg over de nieuwsbrief van mijn collega licht ik graag toe wat mijn visie is op visolie en algenolie. Alles wat schuin gedrukt is, is geciteerd uit de nieuwsbrief van mijn collega. Ik roep je ook op om zelf kritisch te blijven. Is het consistent wat er beweerd wordt? Zeggen de grote onderzoeken ook dat er geen andere mogelijkheid is dan visolie slikken? Gebruik vooral je  gezonde verstand.

Op bezoek bij de producente van mijn favoriete walnotenolie

Op bezoek bij de producente van mijn favoriete walnotenolie

1 december 2017 Rineke Dijkinga 3950

Cecile is de producente van mijn favoriete walnotenolie. Haar ambachtelijkheid en eerlijkheid spatten bijna van haar werkwijze af. 

Eet ’s avonds na 19 uur niets meer

Eet ’s avonds na 19 uur niets meer

1 december 2017 Rineke Dijkinga 15175

Ik kreeg laatst de vraag van een journalist of ik misschien 1 'gouden tip' zou kunnen geven om de decembermaand met alle borrels, diners en lekkernijen zo fit en energiek mogelijk door te komen. Het liefst ook nog met behoud van hetzelfde getal op de weegschaal. Maar eigenlijk zou je in elke maand van het jaar met deze tip je voordeel kunnen doen.