Blog van Rineke Dijkinga

Workshop eetbare wilde planten in je lunch verwerken

Workshop eetbare wilde planten in je lunch verwerken

8 juni 2017 Lisette Kuitert 2661

Onbewerkte, gezonde voeding, groenten, kruiden en bloemen uit de natuur(tuin)en een heerlijke lunch bereiden. Dat zijn de ingrediënten voor deze workshop gegeven door Rineke (www.rinekedijkinga.nl) en Leah (www.bloemenpad.nl).

Limburg: de vierde locatie voor 'koken à la Rineke'

Limburg: de vierde locatie voor 'koken à la Rineke'

8 juni 2017 Lisette Kuitert 848

We hebben er weer een locatie bij, waar de workshop 'Koken à la Rinene' gevolgd kan worden. 

(Thuis)kiemen: waarom en hoe?

(Thuis)kiemen: waarom en hoe?

28 april 2017 Rineke Dijkinga 2722

Een interview met Adrie Klaassen van de Peuleschil, over onze gezamenlijke passie: kiemen en hun wetenswaardigheden.

Wij bedanken de Traay

Wij bedanken de Traay

25 april 2017 Lisette Kuitert 1079

Dankzij een genereuze gift van firma de Traay (honing en natuurlijke cosmetica) hebben wij een prachtig informatiepaneel kunnen laten maken, voor ons Heerlijk Westerwolds Land. Ik vind het enorm fijn dat zij ons steunen. Ook vind ik het zo ontzettend belangrijk dat er bedrijven zijn die zich inzetten voor cosmetica ZONDER hormoon verstorende stoffen.

‘Stop alleen dingen in je mond met honderd procent voedingswaarde’

‘Stop alleen dingen in je mond met honderd procent voedingswaarde’

20 april 2017 Lisette Kuitert 4237

Een mooi interview met Rineke, over haar missie en de weg daar naartoe.

à la Rineke in steeds meer natuurvoedingswinkels!

à la Rineke in steeds meer natuurvoedingswinkels!

29 maart 2017 Lisette Kuitert 3560

Goed nieuws! Sinds kort leveren wij aan een nieuwe groothandel voor natuurvoedingswinkels, waardoor Rineke's boeken en de à la Rineke producten in steeds meer winkels verkrijgbaar zijn. Vraag naar onze producten bij de natuurvoedingswinkel bij u in de buurt!