Brandnetels, hoe kun je ze verwerken in soep?

Hoe kun je brandnetels in je soep verwerken? En waarom is dit gezond? Rineke Dijkinga legt het uit in dit filmpje. Verderop op deze pagina vind je een link naar brandnetelsoep.

Meer filmpjes?

Wil je de filmpjes van Rineke Dijkinga volgen? Abonneer je dan op haar Youtubekanaal (gratis) en je ontvangt bericht als er nieuwe filmpjes beschikbaar zijn.

Over de auteur van dit artikel

Rineke is opgeleid als natuurgeneeskundig- en orthomoleculair therapeut. Ruim 15 jaar lang heeft ze mensen met chronische klachten begeleid in haar praktijk op het gebied van voeding en leefstijl. Inmiddels richt ze zich volledig op het verspreiden van haar kennis via boeken, lezingen en trainingen. Omdat het voor veel mensen moeilijk bleek om gezond eten in de praktijk te brengen, begon ze in 2011 boeken te schrijven. Eind 2021 kwam haar eerste bookazine 'Mooi Eten' uit: 

(H)eerlijke recepten plus uitgebreide achtergrondinformatie om je gezondheid positief te beïnvloeden, vormen in alle boeken de rode draad. Het geld van haar bestsellers investeerde ze in een biodiversiteitsproject Heerlijk Westerwolds Land. Gezond voedsel komt per slot van rekening van een gezonde bodem en uit een gezonde omgeving.