Wat bieden we je bij PUUR Westerwolde?

Wij werken aan een gezondere wereld door jou te informeren wat je dagelijkse maaltijd voor invloed op jouw gezondheid heeft. Hoe jij ervoor zorgen dat wat op je bord ligt jou niet alleen vult, maar vooral ook voedt? We verleiden je met de heerlijkste gerechten en vertellen je graag over de aspecten van eerlijk voedsel. En dat laten wij je het het liefst zelf ervaren en beleven! Daarom ondersteunen wij jouw evenement met ontbijt, lunch, verantwoorde tussendoortjes en/of diner: biologisch, met lokale hoofdingrediënten, heerlijk en huisgemaakt, zonder pakjes en zakjes.

In alles wat wij voor je doen, is dit de rode draad:

  • Jou laten genieten van de prachtige natuur en cultuurhistorie van Westerwolde
  • Jou laten ervaren wat onbewerkt, puur, biologisch en lokaal voedsel voor jou doet
  • Je vertellen over de relatie tussen voeding, jouw gezondheid en die van de wereld om je heen

Zo maken we samen de aarde mooier én gezonder.

PUUR Westerwolde is een initiatief van Rineke Dijkinga:

Rineke Dijkinga schrijft boeken en geeft lezingen en opleidingen over de kracht van (h)eerlijk, puur en biologisch eten. In alle kennis die ze deelt, is dit de rode draad: de gezondheid van de mens is direct gelinkt aan de gezondheid van de aarde. Kiezen voor je eigen gezondheid is daarmee direct een keuze voor een gezondere wereld.
Lees hier meer over Rineke >

Rineke Dijkinga Foods ontwikkelt producten met een duidelijke meerwaarde voor de gezondheid van de consument. Deze producten worden verkocht via meer dan 170 natuurwinkels in Nederland en via een webshop.
Klik hier voor meer info >

(H)eerlijk Westerwolds Land is een pilot project voor ‘bijen, boeren en ons bord’. Initiatiefnemers Jan Dommerholt (oud-boswachter) en Rineke Dijkinga geven samen veel lezingen over dit bijzondere project.
Klik hier voor meer info >

kano route langs PUUR Westerwolde

Kano route langs PUUR Westerwolde