Ben jij onze gast?

Je bent van harte welkom!

Organiseer je een evenement en zoek je een locatie waar je kunt genieten van prachtige natuur, waar je biologisch kunt eten en waar je kennis kunt opdoen over de relatie tussen voeding, natuur en gezondheid? Dan ben je van harte welkom bij PUUR Westerwolde. Ons lokaal is groot genoeg voor groepen van maximaal 40 tot 45 personen.

Natuurlijk is ons lokaal beschikbaar voor iedereen die enthousiast wordt van de manier waarop wij voeding, gezondheid en de zorg voor de aarde met elkaar verbinden. Wij denken dat wij vooral voor de volgende groepen kunnen zorgen voor de finishing touch op hun evenement:

Groene bedrijven & bestuurders

Is jouw bedrijf volop bezig met duurzame energie, natuurbeheer en natuurbehoud of met duurzame producten? Dan wil je ongetwijfeld ook duurzaam eten. Door duurzaam, biologisch te eten, kunnen we nog sneller meters maken in de transitie naar een duurzame wereld. Dus staat ‘groen’ en ‘duurzaam’ in de missie en visie van jouw bedrijf? En zoek je een geschikte locatie voor je vergadering, teamdag of training?

Kom dan naar PUUR Westerwolde. We bieden je een prachtige ruimte in de natuur en ondersteunen je de hele dag met pure en duurzame voeding.


De drie noordelijke provincies willen een actieve voortrekkersrol innemen als het gaat om duurzaamheid. Daarom nodigen wij bestuursleden van gemeentes, provincies en andere bestuurlijke partijen van harte uit voor vergaderingen en evenementen bij PUUR Westerwolde. Zo zetten we de duurzame plannen die gesmeed worden ter plekke om in concrete actie: lokaal & duurzaam eten!

Gezondheidsprofessionals als artsen, therapeuten en coaches

Voeding, beweging, ontspanning en je natuurlijke en sociale omgeving zijn dé pijlers waarmee je zelf je gezondheid kunt beïnvloeden. Het wordt steeds duidelijker dat zo’n 95% van alle ziektebeelden te beïnvloeden is met voeding en leefstijl.

Rineke Dijkinga geeft al jaren voedingscursussen aan gezondheidsprofessionals en andere geïnteresseerden. Cursussen waarbij mensen enthousiast raakten over het effect van voeding op je eigen gezondheid en die van de aarde. De bijbehorende lunch die op zo’n trainingslocatie aangeboden werd, was vaak in groot contrast met de uitgangspunten van de cursus. Als je een training of workshop geeft over bijvoorbeeld reuma, diabetes, darmgezondheid of stress, dan is het zoveel kloppender als het aangeboden voedsel daar ook helemaal bij past.

Bij PUUR Westerwolde serveren we ontbijt, lunch, diner en verantwoorde tussendoortjes die helemaal zijn afgestemd op jouw gezonde thema. Of je nu yogadocent, mindfulnesstrainer, diabetesverpleegkundige, hormonen-, burnout- of leefstijlcoach, apotheker of huisarts bent.

Overnachtingsmogelijkheden

Kom je van ver? Of wil je graag een meerdaagse training of cursus bij ons boeken? In en rond Sellingen heb je een grote verscheidenheid aan bed & breakfast-gelegenheden, waar je goed en betaalbaar kunt overnachten. 

-Wil je een Bed&breakfast waar je een grotendeels biologisch/Westerwolds/Puur RIneke ontbijt geserveerd krijgt. Zie deze link:https://bbsellingen.nl

-Blijf je een nachtje langer? Dan kun je ook in een heuse Yurt, op loopafstand van Puur Westerwolde overnachten: www.noorderyurts.nl

-Op een steenworp afstand van PUUR Westerwolde kun je ook overnachten op Camping de Bronzen Eik en op camping de Barkhoorn. Je kunt er overnachten in een trekkershut, een luxe lodge of een chalet. Bij camping de Barkhoorn kun je ook nog overnachten in een safaritent. Informeer bij hen naar de mogelijkheden.

Praktische informatie