Arrangementen

Wil je meer dan alleen een groene locatie huren? Laat ons jouw teamdag, training of workshop verzorgen. Dat doen we graag voor bedrijven, verenigingen en gezondheidsprofessionals. Zolang het past bij ons concept, is er van alles mogelijk. We zetten alvast een paar ideeën voor arrangementen voor je op een rij.

Volledig verzorgde dag

Wil jij met jouw gezondheidsteam je kennis over voeding laten bijspijkeren? In overleg met jou stellen wij graag een passende lezing, een op het onderwerp afgestemd menu en een buitenactiviteit samen. Bijvoorbeeld een hormonendag, een dag over voeding voor gezonde darmen of een dag over voeding bij chronische stress.

Er staan al 2 data voor de Happy Hormonen dag gepland voor professionals in de gezondheidszorg. Klik hier voor meer informatie.

Informeer naar de mogelijkheden

Voed jezelf met lekker lokaal eten en kennis

Als gezondheidsprofessional valt het vaak niet mee om alle pijlers van gezondheid mee te nemen in je programma. Geef jij een lezing, training of workshop over een gezondheidsthema waarin voeding nog niet belicht wordt? Rineke Dijkinga vult dit item heel graag voor je in tijdens jouw programma in PUUR Westerwolde. Zonder gezonde voeding kan je immers niet optimaal gezond zijn/worden. We serveren een lunch die is afgestemd op jouw onderwerp én Rineke geeft een uurtje uitleg. Zo voeden we je niet alleen met lekker lokaal eten, maar ook met kennis.

Informeer naar de mogelijkheden

Koken met kinderen

Onze grote wens is om kinderen weer meer te betrekken bij de natuur en ze te leren wat voeding voor hun gezondheid betekent. Daarom organiseren we graag schoolontbijten met lokaal voedsel.

Informeer naar de mogelijkheden

Happy Hormonen Wandellezingen met lunch

Deze wandellezingen organiseren wij maandelijks voor consumenten, maar kunnen ook prima als uitje of opfriscursus voor gezondheidsprofessionals georganiseerd worden. Voor consumenten staan de data vast. Klik hier voor meer informatie en data. Op verzoek van groepen van minimaal 15 personen kunnen wij een dergelijke dag ook voor jouw team organiseren. We gaan graag met je in gesprek om het thema van de dag aan te passen aan jouw wensen.

Informeer naar de mogelijkheden