PUUR Westerwolde

Proef de natuur.

Terwijl jij een vergadering, workshop of training volgt, word je in onze duurzame groepslocatie verzorgd met echt, eerlijk en lokaal voedsel.

Je bent van harte welkom!

Arrangementen Wandelen & fietsen

Over PUUR Westerwolde

PUUR Westerwolde is een initiatief van Rineke Dijkinga, voedingsdeskundige, auteur en groendoener. Rineke geeft al jaren door het hele land lezingen over de relatie tussen de natuur, onze voeding en onze gezondheid. Een wens van Rineke was dat mensen ook buitenshuis en tijdens vergaderingen en trainingen, vers, duurzaam, onbewerkt en gevarieerd eten geserveerd krijgen. Met dit doel voor ogen heeft ze zélf een groene vergaderlocatie gerealiseerd: PUUR Westerwolde.” Meer weten? Mail naar info@puurwesterwolde.nl

  • Adres PUUR Westerwolde:
    Dennenweg 1a, 9551 VJ SELLINGEN
Lees verder
Groene vergaderlocatie PUUR Westerwolde
Proeverij bij groene vergaderlocatie PUUR Westerwolde

Arrangementen

Wil je meer dan alleen een groene groepslocatie huren? Wil je een plek waar zowel de omgeving als het lokale voedsel je voedt en inspireert? Laat ons dan jouw teamdag, vergadering, training of workshop verzorgen. We bieden je drie duurzame vergaderarrangementen die je naar wens kunt aanvullen met diverse natuurbelevings arrangementen.

Bekijk de arrangementen

Over onze keuken

Het eten dat we bij PUUR Westerwolde serveren, is net even anders. Anders dan bij de meeste vergaderlocaties en misschien ook anders dan wat je thuis gewend bent. Bij PUUR Westerwolde koken we vers, lokaal, duurzaam en zónder pakjes en zakjes. Bij ons staan er alleen pure smaken op tafel. We koken zoveel mogelijk met het seizoen mee en halen onze hoofdingrediënten bij biologische boeren en producenten uit Westerwolde.

Lees verder
Lunch bij vergaderlocatie PUUR Westerwolde

RTL 4 (het programma 'Onderweg naar de regio') maakte deze impressie van PUUR Westerwolde. Het gros van het eten dat je geserveerd krijgt is afkomstig van Heerlijk Westerwolds Land of van andere kleine, duurzame boeren, telers en producenten uit de regio.

Vergaderruimte PUUR Westerwolde

Een impressie

In de koepelvormige groepsruimte, ben je omringd door de prachtige natuur. Aan de ene kant zie je door de ramen de Westerwoldse bossen, aan de andere kant zie je de Ruiten Aa stromen. Een prachtige plek voor een effectieve vergadering of lezing.

Bekijk meer foto's

Nieuwsgierig geworden?

Heb je een vraag? Of wil je een afspraak maken? Of heb je misschien een speciaal verzoek? Daar staan we altijd voor open!

Neem contact op

Wat anderen zeggen

Het eten bij PUUR Westerwolde is heerlijk. Rineke geeft recepten waar we graag mee aan de slag gaan. Mooi hoe je je zo bewuster wordt van eetgewoontes, klimaat en milieu. En inspirerend hoe Rineke daar over vertelt zonder met het vingertje te wijzen. Een aanrader!

Tim & Anja, Rotterdam

Dankzij de dag met kruidenwandeling, darmen-lezing en lunch heb ik nu nog meer kennis van zaken. Ik heb genoten van de lezing van Rineke. Ze gebruikt mooie metaforen waardoor een gecompliceerd onderwerp voor een leek makkelijker wordt begrepen. De heerlijke lunch bij PUUR Westerwolde maakte alles extra inspirerend.

Marian Rupert - Natuurlijk Eetbaar, Rotterdam

De Happy Hormonen Dag bij PUUR Westerwolde voelt letterlijk en figuurlijk als voeding voor lichaam en geest. Rineke geeft pakkende, relevante en boeiende informatie op een hele oprechte en liefdevolle manier. De momenten buiten in de natuur en het heerlijke super verzorgde eten, maken het compleet.

Karin