PUUR Westerwolde

Eet lekker lokaal

PUUR Westerwolde is een vergaderruimte met eetgelegenheid in de Noordmee, middenin de prachtige bossen van het Groningse Sellingen. Een paar meter verderop kronkelt het riviertje de Ruiten Aa door het mooie landschap. Op reservering kun je bij ons terecht voor groeps-wandelingen/excursies, vergaderen in het groen, cursusdagen, lezingen, teamdagen, trainingen en workshops. Of je deze nu zelf organiseert of volledig door ons laat verzorgen. Op speciale dagen zijn wij tevens geopend voor het publiek.

Logo PUUR Westerwolde

Wat bieden we je bij PUUR Westerwolde?

Wij werken aan een gezondere wereld door jou te informeren wat je dagelijkse maaltijd voor invloed op jouw gezondheid heeft.

Meer informatie

Arrangement Tweede Pinksterdag 2019

Wij heten je tweede Pinksterdag van harte welkom bij PUUR Westerwolde, gelegen middenin de prachtige bossen van het Groningse Sellingen. Na een grootscheepse verbouwing om het pand te verduurzamen, openen wij deze dag onze deuren weer voor het publiek.

Meer informatie

Over PUUR Westerwolde

De locatie de Noordmee laat Westerwolde zien in al zijn pure pracht. Het is alsof de tijd heeft stilgestaan in dit idyllisch kleinschalige landschap van bossen, riviertjes, akkers en esdorpen.

Meer informatie

Over onze (lokale) keuken

Als je regelmatig eet bij de gangbare horeca of daar een training geeft, is het goed om te weten dat het bij ons anders gaat: het eten dat wij serveren, is niet echt alledaags.

Meer informatie

Ben jij onze gast?

Organiseer je een evenement en zoek je een locatie waar je kunt genieten van prachtige natuur, waar je biologisch kunt eten en waar je kennis kunt opdoen over de relatie tussen voeding, natuur en gezondheid?

Meer informatie

Arrangementen

Wil je meer dan alleen een groene locatie huren? Laat ons jouw teamdag, training of workshop verzorgen. Dat doen we graag voor bedrijven, verenigingen en gezondheidsprofessionals.

Meer informatie

Open voor publiek

PUUR Westerwolde is in principe alleen geopend voor groepen. Maar er zijn ook dagen dat wij open zijn voor het publiek, met ons eigen menu.

Meer informatie

Contact PUUR Westerwolde

Neem contact op met PUUR Westerwolde

Meer informatie