Quinoa Muesli

Een overheerlijk eiwitrijk ontbijt, voor een evenwichtige start. Voeg zelf nog wat olie, fruit en een plantaardige of dierlijk zuivelproduct toe voor een voedzame start van de dag!

PUUR Rineke Quinoa Muesli

Al jaren wilde ik een quinoamuesli aanbieden, omdat het een lekker en volwaardig eiwit is die alle aminozuren bevat. Toen een bioboer in de buurt quinoa ging telen, ging ik op onderzoek of het mogelijk was een quinoamuesli te ontwikkelen, die aan mijn strenge voorwaarden voldoet. En dat is gelukt! 

Wat maakt deze muesli zo bijzonder?

Deze Crunchy PUUR Rineke Quinoa muesli bevat enkel natuurlijke suikers (van appel en pruim). Dit is uniek voor een crunchy muesli. Daardoor bevat het twee tot vier keer minder suikers dan verkrijgbare quinoamuesli’s. Bovendien bevat deze 32 procent quinoa, ruim de helft meer dan de meeste andere quinoamuesli’s. De muesli is crunchy door de toevoeging van kasha en extra lekker door de toevoeging van kaneel en een vleugje anijs. 

Verkooppunten

Vergelijkingstabel Quinoa Muesli

Vergelijkingstabel Quinoa Muesli Rineke Dijkinga

Ingrediënten 

Quinoavlokken*, boekweit (kasha)*, zonnebloempitten*, AMANDELEN*, lijnzaad*, appel*, pruimen*, 2% anijszaad Demeter BIO*, Bio gemalen kaneel*, rijstemeel*. 

* = Is van gecontroleerd biologische teelt

Voedingswaarde per 100 gram

Energiewaarde: 416 kcal / 1739 kJ
Vet: 18,5 gram
waarvan verzadigd vet: 1,9 gram
Koolhydraten: 44,4 gram
waarvan suikers: 8,6 gram (natuurlijke suikers)
Eiwitten: 12,7 gram
Vezels: 10,3 gram
Zout: 0,03 gram

Recepten met Quinoa Muesli