Skip to content

Maak kennis met Rineke Dijkinga

Samen met haar man Jan woont Rineke in het prachtige Groningse Sellingen. Rineke is gek op koken, wandelen, de natuur, haar hondje Tanka en al hun andere huisdieren.

De mooie natuur en het landschap zijn voor haar een grote inspiratiebron voor nieuwe boeken, trainingen, recepten en productontwikkeling. Daarnaast zijn het Heerlijk Westerwolds Land en het platform ‘MOOI Eten uit de lokale keten’ die haar volop inspireren. Ze maakt bovendien regelmatig een You Tube filmpje om haar inspiratie, enthousiasme en kennis te delen met andere mensen.

Rineke Dijkinga Video
Rabarber zoete aardappel muffins

Wie is Rineke en wat heeft ze allemaal gedaan?

Rineke is opgeleid als natuurgeneeskundig- en orthomoleculair therapeut. Van 2003 tot 2017 runde ze een praktijk voor orthomoleculaire en natuurgeneeskunde in Sellingen en begeleidde ze duizenden mensen met chronische klachten op het gebied van voeding & leefstijl. 

Drone-foto-s-op-HWL-van-training-Hormoon-CommunityDJI-0169_1.045c8112

Rineke’s missie & visie

Wat ik uit de grond van mijn hart het allerliefst doe: jou vertellen over de kracht van (h)eerlijke, onbewerkte voeding én je deze kracht te laten ervaren. Zodat je wordt verleid om gezonde keuzes te maken voor jezelf en de wereld. 

Rineke Dijkinga horizontaal beeld @Gabriela Hengeveld_4 (3)

Wat doet Rineke allemaal?

Om mensen te enthousiasmeren, te informeren en handvatten te geven, schrijf ik boeken, geef ik lezingen en ontwikkel ik producten. Op Westerwolds land zijn we bezig met de teelt van gewassen met een toegevoegde waarde voor mens, dier en aarde.