Investeer mee in De Streekboer

1 december 2022

Sandra Ronde- van der Laan van de Streekboer

Pas als al ons eten uit een keten komt die deugt, is het doel bereikt.

Sandra Ronde-van der Laan richtte in 2015 de Streekboer op, een webshop voor het Noorden van Nederland met allemaal producten van lokale boeren. Om zo de weg van boer naar bord korter, eerlijker, maar vooral ook leuker te maken. Jij kunt nu ook meedoen om stappen te zetten richting het voedselsysteem van de toekomst.

Om meer impact te kunnen maken wil de organisatie groeien. Samen met mensen die ook zien dat het anders moet en hier een bijdrage aan willen leveren. Pas als al ons eten uit een keten komt die deugt, is hun doel bereikt.

Investeer jij mee in het voedselsysteem van de toekomst?

Je kunt op verschillende niveaus instappen. De Streekboer heeft de stappen symbolisch weergegeven naar de unieke manier waarop hun broden tot stand komen: Van de lokale akkerbouwer, via de lokale molenaar, naar de lokale bakker en via De Streekboer naar jou. Elke schakel is onmisbaar en daardoor waardevol. Met elke stap komt het doel dichterbij.

Het doel is om €450.000 op te halen met een minimumbedrag van €200.000. Het geld wordt onder andere besteed aan de verbetering van de website, de zichtbaarheid van de Streekboer en uitbreiding van bezorgroutes en afhaalpunten, zodat iedereen in Noord-Nederland toegang krijgt tot de producten van De Streekboer.