Mooi Eten kookcursus: in 4 dagen ‘terug naar de basis in 4 seizoenen’

9 december 2022

Yvonne Vriend - MOOI Eten kookcursus

In deze vierdaagse kookcursus doe je kennis en inspiratie op om aan de slag te gaan met lekker, lokaal en eerlijk geteeld, (di)vers, kleurrijk en voedzaam eten. Mooi Eten dus. Voor je eigen gezondheid en die van de aarde. We gaan aan de slag met voeding in al haar aspecten. Verzamelen, je erin verdiepen, gerechten creëren, op zoek naar samenwerking in jouw persoonlijke voedselketen en natuurlijk samen genieten aan tafel. Iedere les krijg je een huiswerkopdracht mee, waardoor je ook echt een verandering teweeg kunt brengen en Mooi Eten (nog meer) onderdeel wordt van jouw leven.

Koken midden in de natuur

Deze cursus wordt gegeven door Yvonne Vriend (oprichtster van Kookschool Vriendenhof en de vaste keukencollega van Rineke tijdens lezingen en trainingsweekenden) in nauw overleg met Rineke. Als het weer het toelaat, koken we midden in de natuur van Heerlijk Westerwolds Land. Anders koken we binnen bij Kookschool Vriendenhof, 5 minuten rijden van Heerlijk Westerwolds Land.

Data: Vrijdag 17 februari, 21 april, 30 juni en 29 september 2023
Tijd: 10.00 –14.30/ 15.00 uur
Duur: 4 lessen van 4,5/ 5 uur
Kosten: € 280 euro (€ 70,00 per les). Inclusief koffie/thee/ smaakwater met lekkers, lunch en recepten/ informatie ter inspiratie.
Locatie: Kookschool Vriendenhof (Wollinghuizerweg 31, Jipsinghuizen) of Heerlijk Westerwolds Land, afhankelijk van het seizoen
Aantal deelnemers: 8-10 personen
Trainer/kok:
Yvonne Vriend

Meld je aan of mail voor meer informatie