Skip to content

Wat kun je er doen?

Kom gerust eens langs voor een rustmoment of boek een outdoor training. We hopen dat je na je bezoek geïnspireerd aan de slag gaat met jouw gezondheid.

Oogst-en-inspiratiedagen-rineke-dijkinga

Ontmoet je eten op Heerlijk Westerwolds Land

De rode draad op ons project is om te komen tot een zo groot mogelijke biodiversiteit. Biodiversiteit op het land = biodiversiteit op ons bord. Die biodiversiteit bepaalt een groot deel van onze veerkracht. Gezondheid = veerkracht. 

Op Heerlijk Westerwolds Land vertellen wij graag over deze connectie. Daarom zijn al onze trainingen, open dagen, workshops of seminars  ook buiten, op het land! Een unieke manier om consumenten te betrekken bij de herkomst van hun voedsel. En om ze het te laten zien, ruiken, ervaren, proeven hoe eten primair bedoeld is: om ons te voeden en te verblijden.

Klik hier voor ons uitgebreide outdoorprogramma.

Kom gerust eens langs

 Veel prachtige wandelroutes lopen langs ons land, zoals deze. Of deze route, die langs ons land loopt. Ook is er deze mooie fietsroute vanaf of naar ons land. Als je bij ons in de buurt aan het wandelen bent, maak dan gebruik van ons Rustpunt.

We zijn open vanaf maart tot half oktober (tenzij het heel slecht weer is). Je kunt er zelf een kopje koffie of thee zetten.

Op het land hebben we een aantal picknick banken en een tent staan. Kies een lekker plekje in de zon of in de schaduw. En loop gerust langs de houtwallen en akkertjes. We hebben allerlei informatiepaneeltjes geplaatst zodat je kunt lezen waar we mee bezig zijn én waarom.

Rustpunt-Heerlijk-Westerwolds-land