Skip to content

Recensies Weten van (h)eerlijk eten 1

Op deze pagina vindt u een overzicht van recensies van Weten van (h)eerlijk eten deel 1.

Biomijnnatuur.be logo-biomijnnatuur

Kijk, je dacht dat écht gezond eten vies was? Wat dacht je dan van spaghetti bolognese, provenà§aalse kip met zongedroogde tomaten, mozarella met tomaat, of chocoladetaart met kersen? Ja hoor, dit kookboek tovert deze klassiekers om tot ware gezondheidsbommen. De meer avontuurlijke kok verleidt zij ook, met crèmige doperwtensoep, walnotentapenade, vijf-kleuren-spinaziesalade of Indonesische stoofschotel. Njam!

Biojournaal – Rob Veenstra
logo biojournaal

”Als voorbeeld haalt Rineke de samenstelling van biologische pesto aan: Biologische pesto bevat veel meer gezonde vetzuren en beschermende stoffen dan gangbare pesto. Opvallend is dat chemische middelen die gebruikt worden om gewassen te beschermen er voor zorgen dat het gewas juist zijn beschermende stoffen verliest. In het boek is er daarom bewust voor gekozen om bij de recepten aan te geven dat om de juiste stoffen binnen te krijgen, biologische ingrediënten nodig zijn.”

Lees de volledige recensie >

MBOG – Lineke Reerinklogo_MBOG

In het boek staan veel praktische tips over verdeling van de voedingsmiddelen op de dag, verkrijgbaarheid van de ingrediënten, een bijlage met uitgebreide informatie over voedingsstoffen die effect hebben op preventie, een klacht of een symptoom en de voordelen van biologische voeding.

Natuurlijkgezondplein.nl – Hetty van Doorn

‘Een prachtig uitgevoerd harde kaft kook-en leerboek over gezonde voeding. Ook een waardevol naslagwerk met zeer veel informatie over de relatie tussen voeding en bepaalde problemen.

Nieuwsbrief

Regelmatig gratis tips en recepten ontvangen? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief!