Skip to content

Recensies Weten van (h)eerlijk eten 2

Op deze pagina vindt u een overzicht van recensies van Weten van (h)eerlijk eten deel 2.

Biomijnnatuur.be | Lotte van Boxem

logo biojournaal

”Auteur Dijkinga is een vrouw van haar vak (als orthomoleculair) en vult een leemte in kookboekenland: wetenschappelijke expertise en ervaring gecombineerd met een vindingrijke en smakelijke keuken.”

Kiwi&zo – Lisette Zwiggelaar

logo kiwi enzo

”Rineke en ik delen ongeveer dezelfde visie op eten. Veel gezonde producten, weinig ongezonde producten en ook voor de milieu-kwesties. Daarom was het heerlijk om dit boek te lezen, omdat ik niet constant zuivel, bloem of suiker hoef te vervangen voor gezondere alternatieven. Vaak komt ze zelf al met een alternatief als je bijvoorbeeld geen zuivel eet of liever geen aardappels eet in verband met de bloedsuikerspiegel.”

Nieuwsbrief

Regelmatig gratis tips en recepten ontvangen? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief!