Skip to content

We hoeven echt niet allemaal vegetariër te worden…

20 oktober 2017

“We hoeven echt niet allemaal vegetariër te worden, maar 50 tot 75 gram vlees per dag is meer dan genoeg”, aldus dit nieuwsbericht van de NOS van vandaag.

Hoe ik verstokte vleeseters vaak verleid? Door ze deze (h)eerlijke half-om-half burgers voor te zetten: half vlees, half plantaardig. Want minderen met vlees is ook al een mooie stap voorwaarts naar een betere gezondheid en een gezondere aarde. Tot op heden heb ik nog niemand getroffen die ze niet lekker vindt.

Zoek jij ook inspiratie om lekker & gezond vegetarisch te koken? Alle recepten in mijn nieuwe boek zijn vegetarisch of gemakkelijk vegetarisch te maken. Volop variatie!

Over de auteur van dit artikel

Rineke is opgeleid als natuurgeneeskundig- en orthomoleculair therapeut. Ruim 15 jaar lang heeft ze mensen met chronische klachten begeleid in haar praktijk op het gebied van voeding en leefstijl. Inmiddels richt ze zich volledig op het inspireren van mensen om te kiezen voor onbewerkt, gezond, duurzaam en divers voedsel via haar boekenlezingen, platforms, magazines en trainingen. Omdat het voor veel mensen moeilijk bleek om gezond eten in de praktijk te brengen, begon ze in 2011 boeken te schrijven.

(H)eerlijke recepten plus uitgebreide achtergrondinformatie om je gezondheid positief te beïnvloeden, vormen in alles wat ze schrijft de rode draad. Het geld van haar bestsellers investeert ze grotendeels in hun biodiversiteitsproject Heerlijk Westerwolds Land. Door een boek te kopen of cadeau te geven ondersteun je niet alleen haar gedachtengoed maar maak je het ook mogelijk dat Rineke volledig onafhankelijk van subsidies, adverteerders of financiers haar jarenlange kennis en recepten gratis kan blijven delen. Meer over Rineke

rineke-dijkinga-met-dienblad.e5b31b6a