Twee werelden verbinden

15 januari 2022

Interview Rineke Dijkinga in Fit met Voeding

Wat eet ik op een dag, hoe ziet mijn dagindeling eruit, wat gebruik ik aan supplementen en wat zou ik als eerste doen als ik minister werd? wat zou ik graag twee werelden met elkaar verbinden: de wereld van de gezondheidszorg en de wereld van landbouw, natuur en milieu. Omdat ze elkaar zo sterk beïnvloeden*. 

Ik ben al jaren geabonneerd op Fit met Voeding. Een informatief en goed gedocumenteerd magazine met een kritische blik op gezondheid. Dit interview met mij verscheen in december 2021. 

Lees hier het interview Link naar Fit met Voeding

* Alleen al in januari 2022 werden deze berichten gepubliceerd: Gewasbeschermingsmiddelen verspreiden zicht tot 1 kilometer buiten de akker waarop ze zijn gespoten. Lees het artikel hier. Met grote gevolgen, ook voor onze eigen hormonale gezondheid. Ook het artikel van wijnmaker Neleman zorgde deze week voor grote opschudding en kritiek. Maar het is ZO belangrijk om als consument gezonde(re)keuzes te kunnen maken op basis van informatie. Of je nu bloemen, wijn of voedsel koopt. Zie verder mijn boek 'Je Brein Vitaal' en mijn artikel Hormoonverstorende stoffen.