Maandelijkse column in Gezond Nu

17 januari 2020 Rineke Dijkinga 3590

Ik vind het zo leuk: elke maand heb ik in 2020 'mijn eigen' twee pagina's in Gezond NU. Een column + een recept + allerlei gezonde weetjes. Zelf maken is echt de trend voor 2020. Die is me natuurlijk op het lijf geschreven. Eind januari ligt het februari nummer alweer in de winkel met het recept van mijn 'feelgood snoeppot'. Met mijn column natuurlijk probeer ik mensen te verleiden om zelf weer hun eten 'op te scharrelen', wat te verbouwen in vensterbank, balkon of tuin. Of af en toe wat natuur in te gaan en daar ook af en toe en zoveel mogelijk alles zelf te maken. 'Echt eten' daar draait het om, met 100% voedingswaarde!

Waarom ik het nu juist zo leuk vind om het voor Gezond Nu te schrijven? Net als ik zijn ze van de diversiteit: niet alleen wat betreft voeding maar ook wat betreft de artikelen. Altijd diverse artikelen vanuit zeer veel kanten belicht. En een schrijfstijl die mij aanspreekt!