Missie geslaagd, tijd voor een volgende stap

Rineke Dijkinga 23 augustus 2018 12033

De webshop gaat sluiten. Ik ga door met mijn grootste passie.

Eind 2012 kwam het eerste PUUR Rineke product op de markt: biologische havermuesli. Tot mijn grote vreugde werden velen van jullie onze trouwe ambassadeurs: jullie vertelden het verhaal achter onze producten verder aan de keukentafel. Een mooier geschenk kon ik me niet wensen. Jullie maakten vrienden, familie, buren en vrienden ook enthousiast. Dat maakte dat ik gedreven door ben gegaan met het ontwikkelen van nieuwe producten zodat er nu ruim 30 producten zijn. Allemaal met het uitgangspunt ‘gezond gemak in een handomdraai’. Via allerlei webshops, natuurwinkels, drogisten, therapeuten en speciaalzaken worden ze nu verkocht bij meer dan 350 verkooppunten door heel Nederland en diverse online verkooppunten. Mijn ambitie dat ‘voeding met 100% voedingswaarde en verder niks’ binnen ieders handbereik zou moeten zijn, is daarmee voor een groot deel waargemaakt.

Haver muesli

Nu onze producten op zoveel plekken te koop zijn, durf ik met een gerust hart te stoppen met onze webshop. Op die manier kan ik me nog beter toeleggen op datgene waar echt mijn hart ligt: boeken en artikelen schrijven, nog meer gezonde nieuwe producten ontwikkelen en onze samenwerking met lokale boeren en producenten verder uitbouwen. En natuurlijk het geven van lezingen en cursussen waarbij ik mensen kan laten proeven en beleven hoe gemakkelijk, duurzaam en lekker je je gezondheid en de aarde een dienst kunt bewijzen.

Door te stoppen met de webshop kan ik me met ons hele team nog beter richten richten op mijn missie:

Mensen informeren over de kracht van eerlijke, onbewerkte voeding. En ze verleiden met de (h)eerlijke smaak ervan.

Die missie is nog lang niet voltooid.

Dank jullie wel voor jullie vertrouwen in onze producten en in onze missie.

Mede namens ons hele team (Jan Dommerholt, Arien de Korte, Harmien Haan en Ria Bos),
Rineke Dijkinga

​Waar kun je PUUR Rineke producten blijven kopen?

  • Je kunt nog in de webshop bestellen tot 1 oktober, maar op = op.
  • Je kunt bij meer dan 350 winkels en veel webshops terecht voor de PUUR Rineke producten. Klik hier voor de lijst met verkoopadressen >
  • Natuurvoedingswinkels die hun brood inkopen bij Bakkerij Verbeek zullen dit najaar ook diverse PUUR Rineke producten introduceren. Vraag ernaar bij jouw natuurvoedingswinkel.
  • Tijdens Rineke's lezingen in Zwolle en Drachten zullen de PUUR Rineke producten verkocht blijven worden door Harmien Haan.
  • Tijdens de lezingen van Rineke bij PUUR Westerwolde zul je de producten geserveerd krijgen tijdens de lunch. Klik hier voor meer informatie.