Boekenfeest Rineke Dijkinga, een impressie

Rineke Dijkinga 20 oktober 2017 4174

Zaterdag 14 oktober presenteerde Rineke Dijkinga haar nieuwste boek: Op weg naar meer energie. De eerste uit een 12-delige serie 'Op weg naar...". Dit deed ze in het Dominicanenklooster in Zwolle. Het werd een echt boekenfeest waar bijna 600 mensen aan deelnamen met lezingen, een fair, een boekproeverij en smoothie workshops. Wat zijn we blij met de vele positieve reacties over ons team, de organisatie, de lunch en de lezingen die we van onze gasten en standhouders mochten ontvangen. Hieronder vind je een impressie van de dag. Wil je meer weten over het nieuwe boek van Rineke? Klik dan hier voor meer informatie.

Erwin de Vries zingt in de kerkzaal
Erwin de Vries zingt in de kerkzaal
Rineke Dijkinga tijdens haar lezing
Rineke Dijkinga tijdens haar lezing
Rineke Dijkinga tijdens haar lezing
Rineke Dijkinga tijdens haar lezing
Richard de Leth tijdens zijn lezing
Richard de Leth tijdens zijn lezing
Erwin de Vries
Erwin de Vries
de fair
De fair