Prachtige gezonde initiatieven: Eerste Hulp bij Kanker programma

8 september 2017 Rineke Dijkinga 10629

Ik ben zo blij dat er een plek is waar mensen met kanker zich gedegen kunnen informeren. In blinde paniek storten veel mensen, die de diagnose kanker krijgen, zich op allerlei complementaire behandelingen naast hun reguliere behandeling. Goed geinformeerd zijn en dan pas keuzes maken wordt nog belangrijker als je leven zo op zijn kop wordt gezet. Op een super begrijpelijke manier legt arts en auteur Henk Fransen uit wat belangrijke thema's zijn. Hij legt de do's en de dont's van zijn programma uit met korte video's. Tot en met 15 september is het programma gratis online te bekijken.

Het EHBK-programma geeft een overzicht van de beste alternatieve methoden en maatregelen waarvoor mensen kunnen kiezen naast hun reguliere behandeling. Het is gemaakt voor patiënten en hun naasten, maar ook voor artsen en therapeuten. Waardevol in elke fase van het ziek-zijn.

Het EHBK-programma bestaat uit 95 video’s, onderverdeeld in 7 thema’s: één serie Uitgangspunten en zes series die elk een speerpunt behandelen van een gedegen complementaire totaalaanpak van kanker. In de actieweek wordt elke dag één deel gratis online gezet. Iedereen die zich van tevoren aanmeldt, krijgt met ingang van 9 september elke dag automatisch een mail met een link naar het ‘thema van de dag’.

Het begint vandaag, mis het niet!

Klik hier om je gratis en vrijblijvend te verzekeren van een plek >

Over de auteur van dit artikel

Ruim 15 jaar lang heeft Rineke mensen met chronische klachten begeleid in haar praktijk in Sellingen op het gebied van voeding en leefstijl. Omdat het voor veel mensen moeilijk is om gezond eten in de praktijk te brengen, schreef ze in 2011 haar eerste boek: Weten van (h)eerlijk eten 1. Na alle overweldigende reacties en de vraag naar meer informatie bracht ze in 2013 deel 2 uit, gevolgd door nog twee boeken. Haar meest bekende boek is 'Alles draait om je Hormonen': een uitgebreid voedingshandboek voor de moderne mens. Heerlijke recepten en uitgebreide achtergrondinformatie om je gezondheid positief te beïnvloeden, vormen in alle boeken de rode draad. Inmiddels richt ze zich volledig op het verspreiden van haar kennis via lezingen en het schrijven van boeken. Ook ontwikkelt ze producten onder het merk 'PUUR Rineke', waarmee je puur en gezond eet in een handomdraai.

Meer over Rineke