Prachtige gezonde initiatieven: Eerste Hulp bij Kanker programma

Rineke Dijkinga 8 september 2017 11651

Ik ben zo blij dat er een plek is waar mensen met kanker zich gedegen kunnen informeren. In blinde paniek storten veel mensen, die de diagnose kanker krijgen, zich op allerlei complementaire behandelingen naast hun reguliere behandeling. Goed geinformeerd zijn en dan pas keuzes maken wordt nog belangrijker als je leven zo op zijn kop wordt gezet. Op een super begrijpelijke manier legt arts en auteur Henk Fransen uit wat belangrijke thema's zijn. Hij legt de do's en de dont's van zijn programma uit met korte video's. Tot en met 15 september is het programma gratis online te bekijken.

Henk Fransen

Het EHBK-programma geeft een overzicht van de beste alternatieve methoden en maatregelen waarvoor mensen kunnen kiezen naast hun reguliere behandeling. Het is gemaakt voor patiënten en hun naasten, maar ook voor artsen en therapeuten. Waardevol in elke fase van het ziek-zijn.

Het EHBK-programma bestaat uit 95 video’s, onderverdeeld in 7 thema’s: één serie Uitgangspunten en zes series die elk een speerpunt behandelen van een gedegen complementaire totaalaanpak van kanker. In de actieweek wordt elke dag één deel gratis online gezet. Iedereen die zich van tevoren aanmeldt, krijgt met ingang van 9 september elke dag automatisch een mail met een link naar het ‘thema van de dag’.

Het begint vandaag, mis het niet!

Klik hier om je gratis en vrijblijvend te verzekeren van een plek >

Over de auteur van dit artikel

Rineke is opgeleid als natuurgeneeskundig- en orthomoleculair therapeut. Ruim 15 jaar lang heeft ze mensen met chronische klachten begeleid in haar praktijk op het gebied van voeding en leefstijl. Inmiddels richt ze zich volledig op het verspreiden van haar kennis via boeken, lezingen en trainingen. Omdat het voor veel mensen moeilijk bleek om gezond eten in de praktijk te brengen, begon ze in 2011 boeken te schrijven. Eind 2021 kwam haar eerste bookazine 'Mooi Eten' uit: 

(H)eerlijke recepten plus uitgebreide achtergrondinformatie om je gezondheid positief te beïnvloeden, vormen in alle boeken de rode draad. Het geld van haar bestsellers investeerde ze in een biodiversiteitsproject Heerlijk Westerwolds Land. Gezond voedsel komt per slot van rekening van een gezonde bodem en uit een gezonde omgeving.