Wij bedanken de Traay

Rineke Dijkinga 25 april 2017 3211

Dankzij een genereuze gift van firma de Traay (honing en natuurlijke cosmetica) hebben wij een prachtig informatiepaneel kunnen laten maken, voor ons Heerlijk Westerwolds Land. Ik vind het enorm fijn dat zij ons steunen. Ook vind ik het zo ontzettend belangrijk dat er bedrijven zijn die zich inzetten voor cosmetica ZONDER hormoon verstorende stoffen.

Bijen

Uit een persbericht van de Traay

"De verzorgingsmarkt is een belangrijke markt. Ga maar na wat jij zelf aan cosmeticaproducten gebruikt. Van haargel tot tandpasta, van crèmes tot deo: allemaal producten die wij massaal gebruiken om lekker te ruiken en er goed uit te zien. Maar realiseer jij je ook dat je hiermee iedere dag chemische stoffen op je huid smeert en plastic door je afvoerputje spoelt?

Gelukkig worden natuurlijke producten en ingrediënten steeds populairder. Zo ook honing. Honing is een natuurlijk en wonderbaarlijk product. Niet alleen lekker en goed om te eten, maar het bevat ook verzorgende eigenschappen die goed zijn voor huid en haar. Bijen maken naast honing ook bijzondere producten zoals koninginnengelei, bijenwas, propolis en ze verzamelen stuifmeel. Allemaal ingrediënten die actieve stoffen bevatten. Deze ingrediënten gebruiken we al jaren in onze verzorgingsproducten.

Met de producten van Bee honest cosmetics willen we onze passie voor de veelzijdige prachtige natuur en schoonheid van mensen delen. Wij geloven dat natuurlijke producten beter zijn voor jezelf en voor alles om je heen. Dit onderstrepen wij extra door bio fairtrade honing te gebruiken (in de producten waar honing inzit) en projecten te ondersteunen t.b.v. de bij en de natuur".

Lees hier meer over het belang van vermindering van hormoon verstorende stoffen.

Volg Heerlijk Westerwolds Land op FB om op de hoogte te blijven van alles wat zich daar afspeelt. Met maar een doel: gezonde voeding op jouw bord!