De 8-ste druk van ‘Weten van (h)eerlijk eten 2’ is compleet vernieuwd!

Rineke Dijkinga 25 maart 2017 8963

Om nog (h)eerlijker en gevarieerder te eten, óók zonder gluten, koemelk en soja.

Sinds het verschijnen van mijn tweede boek in 2013 heeft onze omgeving niet stil gestaan: wat zijn er veel gezonde, duurzame voedingsmiddelen steeds gemakkelijker te verkrijgen. En wat zijn er de laatste jaren veel wetenschappelijke onderzoeken gepubliceerd die laten zien dat de darm onomstotelijk ons tweede brein is. Alles wat er in onze darmen gebeurt, heeft een relatie heeft met onze stemming, humeur, energie en onze totale gezondheid. Diversiteit aan darmbacteriën is een allesbepalende factor voor de rest van onze gezondheid en zelfs ons gewicht. Ik kon het dan ook niet laten om mijn 2e boek volledig te herzien en me daarbij vooral te richten op de algehele darmgezondheid.

Nieuw in deze achtste druk:

  • Alle recepten in het boek hebben meer variatiemogelijkheden gekregen, zo kun je nu lezen hoe je eenvoudig elk recept 100% gluten-, koemelk* en sojavrij maken.
  • Een aantal nieuwe, nog (h)eerlijker recepten, nu zoveel (h)eerlijke ingrediënten zo eenvoudig te verkrijgen zijn.
  • Actuele achtergrond informatie (in vooral de inleiding en bij de recepten zelf) over de relatie van je darmen en de rest van je gezondheid.
  • Een nieuwe en frisse restyling.

Eet voor de gezondheid van je darm(bacteriën) en zorg zo dat ze niet op de lijst met bedreigde diersoorten komen te staan.

Rineke Dijkinga

Exclusief in de voorverkoop, met gratis gesigneerde boekenlegger

Dankzij jullie kan ik iedere dag weer nieuwe recepten ontwikkelingen. Daarom zijn jullie de eerste aan wie ik met gepaste trots de 8-ste volledig herziene druk presenteer, met 103 (h)eerlijke maar eenvoudige recepten. Laat voeding niet langer het meest vergeten medicijn zijn voor onze vaak vergeten darmbacteriën en laat je verrassen door de nieuwe en verrijkte recepten in dit prachtige boek.

Gratis gesigneerde boekenlegger

Klik hier om een gratis proefboekje te downloaden met onder andere twee (h)eerlijke recepten. Waneer je dit boek nu besteld heb je het als allereerste in huis (rond 25 april) zodra het van de drukpers afrolt én krijg je er een gratis gesigneerde boekenlegger bij.

Bestel boek + gratis gesigneerde boekenlegger