Links uit Weten van (h)eerlijk eten 1

In 'Weten van (h)eerlijk eten deel 1' wordt regelmatig verwezen naar een online artikel of onderzoek. Op deze pagina vindt u de links naar deze artikelen en onderzoeken.

Pagina 19

Meer informatie >

Pagina 129

Meer informatie >

Pagina 133

Meer informatie >

Pagina 170

Meer informatie >

Pagina 174

Meer informatie >

Pagina 175

Meer informatie >

Pagina 233

Meer informatie >

Pagina 239

Meer informatie >

Pagina 241

Meer informatie >
4th Annual Frontiers in Cancer Prevention Research Congress. Oktober 2005; Baltimore, VS

Pagina 242 | Champignons

Meer informatie >

Pagina 247

Meer informatie >

Pagina 248 | Flavonoiden/hormesis

Arts, therapeut en apotheker 5-2014/Fytohormese

Pagina 258 | Kokosolie

Meer informatie >
Meer informatie >

Pagina 263

Meer informatie >
Meer informatie >

Pagina 265 | Oregano

Friedman M, Zhu L, Feinstein Y, Ravishankar S. Carvacrol facilitates heat-induced inactivation of Escherichia coli O157:H7 and inhibits formation of heterocyclic amines in grilled ground beef patties. J Agric Food Chem. 2009 Mar 11;57(5):1848-53.

Pagina 266 | Paranoten

(Am J Clin Nutr. 2008 Mar;87(3):662-5.)

Pagina 266

Meer informatie >

Pagina 269 | Pompoenpitten

Meer informatie >

Pagina 271

Meer informatie >

Pagina 272

Meer informatie >

Pagina 274

Meer informatie >

Pagina 283

Meer informatie >

Pagina 282 | Vezels

Meer informatie >

Pagina 283 | Walnoten

Meer informatie >

Pagina 284

Meer informatie >

Pagina 285

Meer informatie >

Pagina 290

Meer informatie >
Meer informatie >

Pagina 294

Meer informatie >
Meer informatie >

Pagina 304

Meer informatie >
Meer informatie >

Geraadpleegde onderzoeken boek 1:

https://lup.lub.lu.se/search/publication/4171803 (IGF1-melk)

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/11842946 (zuur basen evenwicht)

http://www.natuurdietisten.nl/files/PRAL%20waarden%20tabel.pdf (zuur basen evenwicht)

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3828631/ (zuur basen evenwicht)

http://blog.journals.cambridge.org/2014/07/new-study-finds-significant-differences-between-organic-and-non-organic-food (bijlage antioxidanten)

www.ewg.org/foodnews.: EWG’s 2014 Shopper’s Guide to Pesticides in Produce (bijlage antioxidanten)

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/3876146?dopt=Abstract (alfafa tabel wetenswaardigheden)

Aubergine: Regulation of Adipocyte Function by Anthocyanins; Possibility of Preventing the Metabolic Syndrome",

Journal of Agricultural and Food Chemistry, Voume 56, Number 3, Pages 642-646

http://nutritiondata.self.com