Limburg: de vierde locatie voor 'koken à la Rineke'

8 juni 2017 Lisette Kuitert 2139

Monique en Audry: twee dames met passie voor bewust en gezond eten. Beiden zijn afgestudeerd aan de Europese Academie voor Natuurlijke Gezondheidszorg. Daarnaast heeft Monique een achtergrond als gezondheidsconsulent en huidcoach en is Audry kok met ervaring in sterrenrestaurants.

Monique en Audry organiseren een reeks workshops ‘Lekker Bewust’ Beej Benders. Elke workshop heeft zijn eigen thema, geïnspireerd op de boeken van Rineke Dijkinga “Weten over (h)eerlijk eten”. Tijdens deze workshop leren Monique en Audry je onder andere hoe je op een leuke en lekkere manier gezonde, voedzame gerechten bereidt met pure, lokale en biologische ingrediënten van het seizoen. Je komt erachter hoe je ook een schitterende topmaaltijd kunt maken zonder vlees! Na afloop worden alle gemaakte recepten geproefd in een uitgebreide maaltijd. Daarnaast ontvang je alle recepten en voedingstips op maat.

Gezond eten op een lekkere manier. Dit houdt meer in dan alleen vers en gezond koken, denk hierbij ook aan de juiste voedselcombinaties.

Ben je geïnteresseerd? Kijk dan snel hier en schrijf je in voor de workshop in mei, juni, september, oktober of november.

Naast Limburg hebben we nog meer locaties

Ook op de andere locaties zijn er regelmatig workshops: