à la Rineke in steeds meer natuurvoedingswinkels!

29 maart 2017 Lisette Kuitert 3916

Producten à la Rineke in steeds meer winkels

Goed nieuws! Sinds kort leveren wij aan een nieuwe groothandel (Natudis) voor natuurvoedingswinkels, waardoor Rineke's boeken en de à la Rineke producten in steeds meer winkels verkrijgbaar zijn. Vraag naar onze producten bij de natuurvoedingswinkel bij u in de buurt!

Het verhaal achter à la Rineke

Rineke Dijkinga, bij velen van jullie bekend van de boeken ‘Weten van (h)eerlijk eten’ en ‘Alles draait om je hormonen’ introduceerde vijf jaar geleden haar eerste product. “In mijn eerste boek Weten van (h)eerlijk eten staat een recept voor havermuesli. Veel lezers vroegen of ik die havermuesli kant en klaar kon leveren. Zo werd in 2012 het eerste product geboren. Ook met de marinades en theeën kwam de vraag uit de markt. Een kant- en klare muesli, thee of marinademix scheelt veel tijd in de keuken zonder concessies te doen aan de kwaliteit of smaak van je eten. à la Rineke staat voor honderd procent voedingswaarde.” 

100% voedingswaarde, verder niks

Inmiddels bestaat de à la Rineke lijn uit 23 producten. Deze producten staan voor:

  • (H)eerlijke biologische producten met ingrediënten die een bijdrage leveren aan je energie en gezondheid. Verder niks! (Dus geen toevoegingen, zoals gistextracten, geraffineerd zout, ei- en melkpoeders, gluten, suikers, vulmiddelen.) Vanuit Rineke’s jarenlange ervaring als orthomoleculair geneeskundige weet Rineke als geen ander dat eerlijke, onbewerkte voeding een belangrijke pijler van onze gezondheid is.
  • Smakelijk, gemakkelijk en gezond gaan hand in hand; met producten à la Rineke zet je zelf in een handomdraai iets heerlijks op tafel dat ook de gezondheid dient.
  • Producten die goed zijn voor ons, zijn goed voor de aarde. À la Rineke staat voor een goed beheer over de aarde, bodem en biodiversiteit. 100% voedingswaarde is alleen mogelijk met duurzame productiemethoden, bodembeheer en verstandige keuzes van gewassen.
  • Duidelijkheid over de herkomst. Steeds meer ingrediënten uit de à la Rineke lijn zijn van Nederlandse origine. Hier zetten wij ons dagelijks voor in met onder andere ons project ‘Heerlijk Westerwolds land’.

Meer weten?

Klik hier voor meer info over de à la Rineke producten.

Klik hier voor een overzicht van alle verkooppunten.

Klik hier voor meer info over het project ‘Heerlijk Westerwolds land’.