Koken à la Rineke, nu ook in Noord-Holland en Midden-Nederland!

28 maart 2017 Lisette Kuitert 2887

Na vele vragen en getoonde interesse vanuit andere delen van het land, kunnen we nu met gepaste trots aankondigen dat de populaire “Koken à la Rineke-workshops” ook gevolgd kunnen worden in Noord-Holland en Midden-Nederland!

Vind jij het leuk om kennis te maken met de recepten van Rineke Dijkinga? Of heb je de kookboeken van Rineke in de kast staan en kom je er maar niet aan toe om er regelmatig uit te gaan koken? Of voel je je nog niet vertrouwd met het toevoegen van kruiden en specerijen naar eigen smaak? Zoek je simpelweg meer inspiratie en wil jij werken aan je gezondheid? Dan is er nu heel goed nieuws: Kom dan naar “Koken a la Rineke, bij jou in de omgeving!

Pauline de Maar (Energy-Coach) en Krista Boots (Natuurvoedingskundige) bundelen de krachten, en hebben zich als doel gesteld om samen zoveel mogelijk mensen de bereiken met gezonde voeding en verandering van de levensstijl. Daar passen de producten en kennis van Rineke Dijkinga vanzelfsprekend perfect bij.

Wat kan je verwachten?

  • Tijdens de met toewijding en zorg ontwikkelde kookworkshop “Koken à la Rineke” gaan we na een korte introductie gezellig samen aan de slag
  • Je gaat naar huis met voldoende inspiratie zodat je de gezonde ideeën dagelijks kunt toepassen in jouw drukke leven
  • Je leert wat verschillende soorten voeding voor effect hebben op jouw functioneren, en hoe je dit kunt positief kunt beïnvloeden
  • Je leert welke basisproducten, zoals bijv. kruiden en specerijen, handig zijn om in je keukenkastje te hebben zodat je altijd makkelijk en gevarieerd een gezonde maaltijd kunt maken.
  • Er is volop gelegenheid voor het stellen van vragen.

Praktische informatie

We maken je het daarbij zo makkelijk mogelijk en hebben twee aantrekkelijke en bijzondere locaties geselecteerd. Deze staan hieronder vermeld, samen met de data en tarieven. Dus…neem de stap en meld je snel aan!

Datum: vrijdagavond 21 april 2017 of woensdagavond 17 mei 2017
Locatie: Noord-Holland- Hortus Alkmaar
Kosten: € 47
Tijdstip: 18:00-21:00
Wie: Deze workshop wordt georganiseerd door Krista Boots. Rineke zal niet aanwezig zijn.

Aanmelden


Datum: vrijdagavond 21 april 2017 of woensdagavond 17 mei 2017
Locatie: Midden Nederland – Fruitproeverij Zandberg
Kosten: € 47
Tijdstip: 18:00-21:00
Wie: Deze workshop wordt georganiseerd door De Fruitproeverij Zandberg. Rineke zal niet aanwezig zijn.

Aanmelden


Ben je niet in de gelegenheid om op deze datum een kookworkshop à la Rineke te volgen? Het is ook mogelijk om dit bij je thuis samen met je vriendinnen of collega’s te organiseren. Stuur een e-mail naar info@kristaboots.nl en we plannen samen een datum in!

Groetjes Pauline de Maar en Krista Boots


Ook in Dwingeloo

Ook Inge Dijkinga verzorgt kookworkshops à la Rineke in Dwingeloo. Klik hier voor meer informatie >