Fenegriek

Gebruik als kiem: zaden minimaal 8-12 uur laten weken alvorens ze te laten kiemen. Doe de geweekte zaden in een pot, dek af met horrengaasje en doe er een elastiek om. Of leg ze in een kiembakje. Spoel het schuim er goed af en zet weg op een warme/donkere plek. Spoel de kiemen minimaal 1 x per dag. Ze zijn na 2-3 dagen eetbaar. Bewaar ze dan in de koelkast. Ze kiemen uitzonderlijk goed en gemakkelijk!

Gebruik als thee: circa 1 theelepel fenegriek op een kop gebruiken. Ca. 5/10 minuten laten trekken.

Ingrediënten

Fenegriek zaad (Trigonella Foenum-Graecum). Alle ingrediënten zijn afkomstig van gecontroleerde biologische landbouw.

Verkooppunten

Dit product is bij veel natuurvoedingswinkels verkrijgbaar. Ook is hij te bestellen via de webshop >

EXTRA INFORMATIE OVER DIT PRODUCT

Herkomst producten à la Rineke

Herkomst producten à la Rineke

We zijn erg blij dat we voor het fabriceren van onze producten fantastische leveranciers hebben gevonden. We hebben veel contact met ze, zodat we continu een kwalitatief goed en lekker eindproduct kunnen leveren.

Meer informatie